U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Openingsuren

Enkel op afspraak

0487/100788 (na 13u)

info@tkattenkwaad.be

 

Inhoud

Beste dierenvriend,

Welkom op de website van 't Kattenkwaad vzw.

Al onze katten en kittens zijn ter adoptie nadat ze volledig in orde gezet zijn en klaar zijn voor vertrek naar een nieuw gouden mandje.

Voor het opvolgen van onze beschikbare katten en kittens is het best om onze pagina op Facebook te volgen. Klik hiervoor op onderstaande link en je wordt zo doorverbonden.

 

  • Volwassen Katten worden gesocialiseerd, ontwormd en ontvlooid, 2 maal gevaccineerd, steriel gemaakt en voorzien van een chip met registratie en paspoort op naam van de adoptant.
  • Kittens worden gesocialiseerd, ontwormd en ontvlooid, 2 maal gevaccineerd en steriel gemaakt op een leeftijd van  10 weken of min.gewicht van 1 kg. ze worden voorzien van een chip met registratie en paspoort op naam van de adoptant.

De katten en kittens kunnen na afspraak worden bezichtigd en gereserveerd worden.

Voor afspraken en reservaties gelieve onderstaand formulier in te vullen of ons te contacteren via een bericht op de pagina of telefonisch na 13 uur.Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?