Je kan pech hebben in het leven, en dat had ze ook.
Maar je kan ook een echte pechvogel ( kat ) zijn en dat was ze ook…

Ze was amper geboren en samen met haar broers en zus werd ze gevonden terwijl ze aan het verhongeren waren. Hun mama had vermoedelijk iets tegen gekomen waardoor ze niet meer naar haar kittens kon. Na enkele dagen lag zij en haar nestgenootjes te roepen om hun mama van de honger, na een dag of 2 ging het roepen over in tieren en zo werden ze gelukkig gehoord en nog op tijd gevonden, gered van de hongerdood. Zij en haar nestgenootje kwamen bij ons binnen en ze kreeg de naam Simba omdat we dachten dat ze een katertje was????
Ze deden het allen goed tot plots na 4 weken zij besmet geraakte met parvo….

Maar
Ze was een vechtertje en ze vocht als een echte leeuwin voor haar leven.

Na ruim 9 dagen toen ik al efkes dacht dat ze het niet zou redden toonde ze haar overlevingsdrang. Ik zag een zwak en veel te mager kitten die te ver heen was en vreesde dit skeletje kwijt te geraken toen zij toonde wie de sterkste was. Ze overwon het virus en de rotziekte en begon terug te eten. We zagen haar veranderen van een mager, schriel kitten naar een mooi volslank kitten. Ze werd een echte Diva en kreeg ook deze naam toegedeeld ipv  Simba. Ze at als geen ander kitten ( parvokittens eten heel veel en gulzig als ze parvo overwinnen ).
We zagen wel dat ze een dikker buikje had maar stelden ons nog geen vragen…
Ze was speels, at veel en gedroeg zich zoals elk kitten.
Toen ze sterk genoeg was ging ze binnen bij de dierenarts om helemaal in orde te zetten.
Tijdens de sterilisatie stelde de dierenarts vast dat ze wel heel veel buikvocht had en we lieten voor de zekerheid een staal opsturen naar het labo.

Vrijdag werd ze gesteriliseerd en ze herstelde vlot. We hoopten dat het toch niets zou zijn aangezien Diva toch vlug recupereerde van de ingreep. Maar toen kregen we de maandagvoormiddag telefoon van de dierenarts

ze was positief op fip getest
Hoeveel pech kan je nu wel niet hebben

Diva zit nu waarschijnlijk in het beginstadium van fip zonder nog echte klachten buiten het toenemend buikvocht.
Je kan pech hebben in het leven maar op amper een goede 3 maanden ouderdom zal ze opnieuw een gevecht op leven en dood moeten doorworstelen. Dit voor de derde keer.
Gelukkig zijn we er wel heel vroeg bij.

We zouden deze dappere meid graag die kans bieden om ook deze dodelijke ziekte te overwinnen maar de behandeling van fip is duur, peperduur.
We rekenen samen met de nodige onderzoeken testen, labo’s en medicatie op ongeveer 3000€

Diva moet ook het lange traject van 84 dagen dagelijkse inspuitingen volgen maar omdat ze zo bang is van inspuitingen die ze meerdere keren per dag kreeg met de parvo om haar in leven te houden hebben we beslist om haar met pilletjes te behandelen. We hopen dat we haar kunnen behandelen maar we hebben hiervoor jullie financiële hulp nodig. Wij kunnen dit niet alleen. Iedere € telt hoe klein of groot je bijdrage ook kan zijn voor haar leventje. Want geen medicatie is geen kans en we weten dat de medicatie helpt…

Omdat dit bedrag voor ons voor 1 katje te zwaar is om te dragen maar we ook een no kill asiel zijn hoop ik dat jullie ons willen steunen????️
Ze verdient het na wat ze al allemaal doormaakte.

Crowdfunding doel
€ 1.385,00 / € 3.000,00