Velen kennen reeds het chronisch verhaal van kyra haar darmen en bijhorende diarree, buikpijn, ontstoken poep…

Jullie weten dat we ondertussen uitbehandeld zijn. Alles maar alles werd onderzocht en iedere medicatie/supplementen die mogelijks konden werken kreeg ze.

Omdat ook kyra het verdient om een beetje een normaal leventje te hebben deden we verder opzoekwerk en kwamen we terecht op de piste van stoelgangstransplantie. Dit lijkt bij ( mensen )bepaalde ziektes en vormen van chronische diarree wel positieve resultaten te hebben. We kwamen te weten dat dit ook al wel eens bij dieren toegepast werd, vooral bij honden.

Het proces berust een beetje op gezonde stoelgang (flora)  binnen te brengen van een gezonde donor in de darmen waardoor die de eigen (slechte) flora aanzet om goede kiemen (flora) aan te maken…

Omdat we dit willen proberen bij kyra vragen we jullie steun om deze  behandeling bij haar toe te passen waarvan we hopen dat deze haar een beetje hulp zal geven. Dit is een behandeling die wij maar ook onze dierenartsen voor de eerste keer gaan toepassen.

Hiervoor worden meerdere langblijvers van tkattenkwaad gescreend op labo, stoelgang en algemene gezondheid…

Meerdere labo’s werden reeds genomen en meerdere katten zouden mogelijks in aanmerking komen. Eerste staal stoelgang wordt gescreend en indien oké op alles zal er gestart worden om stoelgang te verzamelen die dan behandeld zal worden.

Dit donormateriaal zal dan bij haar in gebracht worden.

Daarom vragen we nog eens jullie hulp om dit te bekostigen…

Iedere € telt mee zodat wij haar zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Wie helpt mee om kyra’s behandeling en haar donoren te bekostigen. Hiervoor hadden we graag 2500€ ingezameld.

We houden met dit bedrag ook rekening om een verbouwing van een kennel te doen waar kyra haar thuis zal zijn indien ze blijvend last heeft. Zo zal ook zij naar een buitenkennel kunnen zodat ze toch wat meer ruimte heeft en ook eens de buitenlucht voelt (zonnetje) en de vogeltjes hoort.

Crowdfunding doel
€ 1.015,00 / € 2.500,00