3 WEKEN tijd hebben we en dan gaan 3 KOLONIES katjes (vermoeden een 30tigtal ) in beslag genomen worden door dierenwelzijn. Deze gaan helaas niet naar een no kill asiel gebracht worden. Deze katjes zijn NIET GESTERELISEERD en als ze geen huisje vinden of gestereliseerd worden gaan ze vermoedelijk zoals ze mooi zeggen ingeslapen worden.
De katjes zijn niet wild wild maar ook geen schootzitter. Hun leeftijd bedraagt 4 maanden tot een 2tal jaar van de meeste. Dus met een beetje liefde en geduld zijn de jongsten nog socialiseerbaar . We hopen dat de kittens en pubers zeker een adoptand kunnen vinden.
Wij gaan hier onze schouders onder zetten maar KUNNEN DIT NIET ALLEEN. We hebben JULLIE HULP BROODNODIG. Iedereen die een katje kan adopteren red een leven. Hou er rekening mee dat ze niet gewoon zijn van binnen te leven en nog veel moeten leren.
We zijn realistisch en weten dat wij onmogelijk al deze katten kunnen plaatsen maar als we genoeg eurootjes binnen halen kunnen we hen tenminste stereliseren en zo ook hun leven redden. Wie helpt mee aan deze bijna onmogelijke actie om hun levens te redden en verdere uitbreiding te stoppen.

LET OP de katten die geadopteerd worden worden in orde gezet en zijn dus niet gratis. Worden gesteriliseerd gechipt geregistreerd en gevaccineerd bij adoptie. Dus volledig in orde. De katten die niet plaatsbaar zijn willen we steriliseren en blijven waar ze nu leven. Omdat het ook een dumpplaats is voor kittens blijven we dit dan ook wat verder opvolgen.

Crowdfunding doel
€ 510,00 / € 3.000,00